Dodatne informacije

 

Povzetek

Razširjen povzetek lahko obsega eno A4 stran in naj bo oblikovan po naslednjih navodilih:

Programska oprema: Microsoft Word, shranjeno s končnico .doc ali .docx, poimenovan po priimku avtorja, ki bo predstavil prispevek (npr. Kovac.docx)

Format strani: A4

Robovi: Levo 2,5 cm; desno 2 cm; zgoraj 2 cm: spodaj 2 cm

Pisava: Times New Roman 12, Naslov 14 in Reference 10; s presledki 1,5 in obojestransko poravnavo

Razpredelnice in slike: Slike in diagrami naj bodo črno-beli 

 

Avtorji naj dopišejo, v kateri sekciji bo predstavljen njihov prispevek (KM – kovinski materiali, AM – anorganski materiali, P – polimeri, VT – vakuumska tehnika, NN – nanomateriali in nanotehnologije in dodatno MR, če tekmujejo v sekciji mladih raziskovalcev).

 

Povzetek naj ne vsebuje hiperpovezav (linkov). 

Vsi povzetki bodo objavljeni v Knjigi povzetkov v opisani obliki.

 

Vsak udeleženec konference lahko predstavi le en prispevek, lahko pa je soavtor več prispevkov.

 

 

Predloga povzetka

 

Rok za oddajo povzetkov: oddaja preko spleta je 1. julij 2012

 

Razstavni prostor:

V času konference bodo na razpolago razstavni prostori velikosti 2 x 3 m z mizo in dvema stoloma. Razstavni prostor bo v preddverju konferenčnih dvoran, kar zagotavlja konstanten prehod udeležencev konference, potencialnih strank.

Cena: 500 EUR (za 3 dni z obvezno postavitvijo pred pričetkom konference)

 

Jezik konference

Uradna jezika konference sta slovenščina in angleščina.

 

Govorni prispevki

Govorni prispevki plenarnih predavanj so 40 minutni in bodo predvidoma pred začetkom posameznih sekcij. Vabljena predavanja so 20 minutna, medtem ko so ostali govorni prispevki 15 minutni in bodo razporejeni v vzporedne sekcije. Mladi raziskovalci imajo 10 minutne govorne prispevke skupaj z razpravo. 

 

Na voljo bo projektor in računalniška oprema. Predstavitve naj bodo pripravljene v PowerPoint 2007 (.pptx, .ppt) ali v PDF obliki.

 

Avtorji prispevkov morajo poskrbeti, da bo njihova predstavitev naložena na računalnik vsaj en odmor pred njihovimi predavanji glede na program. 

 

Postrska sekcija

Prostori za postre so velikosti 1,2 m (višina) in 1 m (širina). Velikosti črk in slik morata biti primerne za branje z razdalje 1,5 m. Naslov prispevka, avtorji s popolnimi naslovi ustanov in elektronskim naslovom vodilnega avtorja morajo biti na zgornjem delu postra.

Postrska sekcija bo v sredo 17. oktobra 2012.

 

Prispevki na konferenci

Avtorji prispevkov bodo lahko svoje delo objavili v reviji Materiali in tehnologije (MIT). Revija je od leta 2007 v SCI podatkovni bazi s faktorjem vpliva IF. Članek bo objavljen po standardnem postopku za revijo Materiali In Tehnologije.

Dolžina članka naj ne presega 6 tiskanih strani (6 000 besed) za vabljene prispevke in 4 tiskane strani (4 000 besed) za ostale prispevke.

 

Rokopise člankov pošljite na revijo MIT, email.

 

Družabni program

Udeleženci konference so prvi večer vabljeni na toplo-hladni bife ob postrski sekciji.

 

Drugi večer, po bogatem strokovnem programu bomo popoldan zaključili z okroglo mizo in večer nadaljevali z gala večerjo ob počastitvi 20. konference, 62. obletnice obstoja Inštituta za kovinske materiale in tehnologije in 45. obletnice izhajanja revije Materiali in tehnologije. Program bo zabaven in sproščujoč, popeljal pa nas bo skozi bogato tradicijo inštituta na zabaven način. Ob tej priložnosti bo direktor IMT podelil tudi nagrade najzaslužnejšim. Na večernem dogodku je predvidena poslovna obleka.

 

Vsi dosežki in tradicija IMT, revije in 20-ih konferenc bodo razstavljeni na za to priložnost pripravljeni razstavi, ki bo v preddverju Smaragdne dvorane. 

 

Registracija

Registracija udeležencev mora biti poslana organizacijskemu odboru konference in plačana najkasneje do 1. Septembra 2012. Registracija je potrjena ob plačilu celotne kotizacije.

Kotizacija

450 EUR

Enodnevna kotizacija 1. in 3. dan

250 EUR

Enodnevna kotizacija 2. dan (z gala večerjo)

300 EUR

Študentska kotizacija (do 35 let)*

200 EUR

DDV je vključen v ceno
*Pošljite potrdilo o statusu študenta (veljavna študentska izkaznica) po elektronski pošti na e-mail.

 

Podatki za plačilo:

 

SWIFT: BSLJSI2X 
ID številka: SI19230052 
Ime banke: BANKA SLOVENIJE
naslov banke: Slovenska 35, SI-1000 LJUBLJANA, SLOVENIA

IBAN: SI56011006030344339
Prejemnik: 
INSTITUTE OF METALS AND TECHNOLOGY
LEPI POT 11, SI-1000 LJUBLJANA, SLOVENIA

Ime in naslov podjetja morata biti točna. Prosimo, da označite, ali je podjetje davčni zavezanec (Da/Ne). Če je, prosimo, da napišete tudi davčno številko podjetja. Dopišite tudi za koga se plača kotizacija.

Rezervacija hotela

Udeleženci konference se lahko za rezervacijo hotela obrnejo direktno na spodnji naslov, kjer je za udeležence 20. konference o materialih in tehnologijah dodatno znižana cena nočitev.

 

HOTELI St. BERNARDIN
Obala 2, 6320 Portorož
Telefon: +386 (5) 695 51 04 
Fax: +386 (5) 674 64 10
e-mail  

 

Cenik nočitev 

(samo za udeležence konference in njihove spremljevalce)

 

 1/1

 1/2

Grand Hotel Bernardin *****

144 EUR

80 EUR

Hotel Histrion ****

101 EUR

64 EUR

Vile Park ***

  79 EUR

51 EUR

Cena nočitve z zajtrkom na osebo. Cena vključuje poleg navedenih storitev še vstop na plaže in v bazene hotelskega naselja, brezplačno parkirišče in DDV. Doplačilo za turistično takso je 1,01 € na dan.

 

 

Kontaktni naslov za konferenco: 

Matej Hočevar

 

Inštitut za kovinske materiale in tehnologije
Lepi pot 11, SI-1000 Ljubljana
Telefon: +386 (1) 470 19 58 
Fax: +386 (1) 470 19 39
e-mail

 

 

 

*Za morebitne napake v tisku ne odgovarjamo in prosimo za razumevanje. Vse cene na spletni strani so okvirne ter informativne narave in navedene v EUR z vključenim 20% DDV. Cene so zgolj informativne in priporočene ter se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.